Festival Aangeschoten Wild

Festival Aangeschoten Wild 2017 op 31 maart te Delft

Festival Aangeschoten WildFestival Aangeschoten Wild is een toegankelijk muziek- en cultuurfestival in Delft dat de nieuwsgierigheid van haar bezoekers wil prikkelen. Op het sfeervolle terrein van een voormalige Lijmfabriek bieden de ruim veertig artiesten verrassende (klein)kunst en nieuwe muziek. Landelijk opkomende bands spelen naast lokale talenten uit diverse genres: pop, rock, ska, singer-song en elektronische muziek.
Ruim tweehonderd studenten werken achter en voor de schermen aan de ontspannen en kenmerkende sfeer van Festival Aangeschoten Wild. Op 31 maart doen ze dit al voor de negende keer!

Spot jij opkomende bands zoals Starfish, The SilverfacesWOOT en Radio Eliza? Ga jij los bij de blazers en breakbeats van Knarsetand? Geniet jij van de rake grappen en muziek van Maartje & Kine? Op 31 maart kan het allemaal op Festival Aangeschoten Wild. Door de verschillende podia en brede programmering kom je met veel verschillende soorten muziek en cultuur in aanraking. Bij ons wissel je aanstekelijke rock af met intieme kleinkunst. Begin de avond met dansbare indiepop en sluit hem af met de vier nieuwe elektronische acts in het Muziekfabriek.

Tickets koop je hier!

LIVEDATUM 31/03 Festival Aangeschoten Wild, Delft