Festival Mundial

De eerste namen van Festival Mundial 2017!

Festival MundialVol trots presenteren we de eerste namen voor Festival Mundial 2017! Van ultiem feest tot chillen, van bands tot soloartiesten en van groots tot intiem, je vindt het allemaal op 24 en 25 juni 2017 in de Spoorzone in Tilburg. Het programma van het festival biedt een heerlijke mix van zoveel moois wat ontdekt moet worden. Natuurlijk ben je nieuwsgierig!

Met Ziggy Alberts waan je je op een Australisch strand, terwijl je bij de funky electrobeats van Skip&Die helemaal los kan. Jeangu Macrooy vervoert je met zijn persoonlijke soul. Dansen doe je op Los Paja Brava‘s cumbia en de mannen van TenTemPiés geven je een eigenzinnige combi van rock, ska, reggae en rumba. Broken Brass Ensemble bewijst dat soul, hiphop, dance, funk en jazz samen een heerlijke cocktail vormen.

Natuurlijk is dit nog lang niet alles. Naast muziek staat Festival Mundial ook voor het gaafste straattheater, de mooiste street art en het beste eten in combinatie met de fijnste festivalvibe! Bij zijn? Ga dan snel naar onze site. De eerste 100 tickets krijgen exclusief toegang tot het verrassingsoptreden.

Nog 81 dagen tot het leukste festival van Nederland. Dat mag je niet missen!

LIVEDATA 24+25/06 Festival Mundial @ Spoorzone, Tilburg