Russkaja

Win Tickets voor Russkaja en Battlehooch op 16 april in Podium Duycker

RusskajaNa 9 jaar Strudelfest en 6 jaar StrudelHousewarming georganiseerd te hebben is het voor de organisatie van Strudelfest tijd voor iets nieuws. Op 16 april nemen ze, voor nu, passend afscheid van Strudelfest in Podium Duycker te Hoofddorp met onder meer Russkaja en Battlehooch.

Russkaja
Als er een band is die wel weet hoe je een feestje moet bouwen, dan is dit Russkaja (foto). In de afgelopen 10 jaar heeft Russkaja de wereld voorzien van een dikke vette portie “Russian Turbo Polka”. In Nederland speelde ze de afgelopen jaren al op de festivals Zwarte Cross, Appelpop en Welcome to the Village. Je kunt niet anders dan dansen op deze dikke vette mix van ska, polka, balkan en punk.  Dat je geen Russisch spreekt maakt niet uit, na het eerste nummer brul je toch alles mee. Dus, be prepared to feel like a real Russian!

Battlehooch
Battlehooch is het soort band waarvan je dacht dat ze waren uitgestorven, samen met de landlijn telefoons en de cassettebandjes. De band komt uit San Francisco, de geboorteplaats van de psychedelica, en deze echo hoor je terug in de muziek van deze zeskoppige band. Maar, denk vooral niet dat deze band een eerbetoon brengt aan een tijd die geweest is. Nee Battlehooch geeft juist een update aan de sound van de psychedelische muziek voor een nieuwe generatie.

LIVEDATUM 16/04 Podium Duycker, Hoofddorp

Tickets Winnen?

Mail gewoon Russkaja naar prijsvraag@pinguinradio.com en je verdient zomaar 2 tickets! Lekker los gaan!!!