Misty Fields

Zes nieuwe namen aan Misty Fields 2017 toegevoegd

Misty Fields 2017Misty Fields 2017 heeft weer een aantal mooie nieuwe namen. Maar liefst zes deze keer. Begin september kunnen we genieten van smerige, lome psychedelica van Cosmonauts, muziek die op het snijpunt van country en soul te vinden is van Tami Neilson, garagerock van Iguana Death Cult, kraut, trance en noise van La Jungle, de indie-rockers van Baby Galaxy en singer-songwriter punk van Henk & Melle.

Kom genieten en ontdek nieuwe muziek op een magische plek. Je kunt nu alvast luisteren via de Spotify playlist op de website. Tickets zijn te bestellen via de volgende link: tickets.mistyfields.com.

De twaalfde editie van het ontdek-festival Misty Fields vindt dit jaar alweer net buiten de dorpskern van Asten-Heusden plaats, in natuurgebied De Groote Peel. Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires.

De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken (o.a. tapas, picknickweide, speciaalbieren en cocktails) maken de unieke festivalervaring compleet.

LIVEDATA 01+02+03/09 Misty Fields, Asten-Heusden