Record Store Day

Win Goodiebag Record Store Day 2017

Op 22 april is het weer Record Store Day en ook dit jaar organiseert Sugarfactory de officiële afterparty van Amsterdam in samenwerking met Concerto en Record Store Day. Pinguin Radio hangt ook dit jaar weer als mediapartner!

Record Store Day
Wanneer de laatste instore-sessie is afgelopen en Concerto de deuren sluit, kun je direct door naar Sugarfactory voor een aansluitend avondvullend programma met Faces on TVNouveau Vélo en Lookapony en een kleine labelmarkt waar lokale labels als Excelsior Recordings en Suburban Records zich presenteren. Natuurlijk willen we op deze dag alleen maar feest, en daarom hebben we de dj-teams van The Daily Indie en Vera en haar Mannen uitgenodigd om ons tussen en na de acts ons van nog meer muziek te voorzien.

2 Tickets & Goodiebag Winnen

Mail ons de naam van de wekelijkse Vinyl lijst die Record Store Day publiceert. Mail je antwoord naar prijsvraag@pinguinradio.com en je 2 tickets en Goodiebag (Slipmat, Jett Rebel Single, CD, T-Shirt, Buttons etc…) ligt klaar bij de ingang van de Sugarfactory! Yeah!!!!