Spasmodique

Spasmodique en Stöma op 27 mei naar Duycker te Hoofddorp

SpasmodiqueHet wordt een avond met hard rock en underground rock op 27 mei in podium Duycker met Spasmodique (foto) en Stöma.

Spasmodique
De jaren tachtig zijn gekenmerkt door o.a. de koude oorlog, economische crisis, dichtgetimmerde panden en drugscriminaliteit. In de ondergrondse wereld zocht een generatie afleiding en organiseerde feesten en concerten. In 1981 begon de band Spasmodique met het vertolken van deze tijdsgeest. Dit deden ze met verpletterende, donkere, agressieve muziek. Nu, 36 jaar later, doet Spasmodique dit nog steeds. Ze brachten in 2016 hun zesde album Six uit en vertolken hiermee de tijdsgeest alsof er geen tijd gepasseerd is. De bandleden van Spasmodique zijn dan misschien wat ouder en getekend door tijd, maar je kan nog steeds een explosieve presentatie op het podium verwachten met ragfijne gitaarlijnen en een onheilspellend en onmiskenbaar karakter.

Stöma
Met Stöma kan je rekenen op een potje technische muziek. Ze vullen de zalen met rare maatsoorten, crossovers naar verschillende genres, loopstations en effecten. Het wordt een (te) gekke boel met deze tweekoppige band. De band bestaat uit bassist/vocalist Bruno en drummer Wouter. Ze hebben al drie albums op hun naam staan en tourden o.a. door Turkije, België, Rusland en Oekraine.

LIVEDATUM 27/05 Duycker, Hoofddorp