Heaven Radio

Pinguin Radio presenteert om 22:00 uur Heaven Radio #66

HeavenPinguin Radio en Popmagazine Heaven delen twee belangrijke eigenschappen: een passie voor goede muziek en een volstrekt onafhankelijke opstelling. Dat moest natuurlijk tot een samenwerking leiden. Heaven verzorgt iedere dinsdagavond van 22:00 tot 23:00 een uur lang de muziek op Pinguin Radio. Net als Pinguin heeft Heaven oor voor – bijna – alle popmuziek. In het uurtje radio hoor je muziek uit verschillende genres: (classic)rock, roots, folk, soul, world, jazz en blues.

Playlist uitzending #65 – 6 juni 2017

  1. Coco Montoya – Before The Bullets Fly
  2. Zitakula – Children Of The Sun
  3. Robert Randolph & The Family Band feat. Anthony Hamilton – She Got Soul
  4. Don Bryant – Something About You
  5. Arian Saleh – Sword And Shield
  6. Thomas Azier – Winners
  7. Ecos de Borinquen – Paraïso Borincano (Borinquem Paradise)
  8. Chico Mann + Captain Planet – Y Ahora Que
  9. Hoops – Burden
  10. Chet Ivey – Movin’
  11. Maës, Martin, Gruel – Passage Incertain
  12. K’s Choice – The Ballad Of Lea & Paul
  13. Angaleena Presley – Wrangled
  14. Walker Diver – Your Kisses
  15. The Gift – Malifest
  16. Hauschka – Nature Fights Back
  17. PWR BTTM – Pageant
  18. Emma Guzman – Last Page
  19. Jazzbandit & Eva Scholten – Where Do we Go From Here
  20. (Sandy) Alex G – Guilty

Heaven-radio elke dindsdagavond 22:00 tot 23:00 uur op Pinguin Radio.
Liefhebbers van Heaven Radio luisteren natuurlijk ook naar ons zachtere zusje Pinguin Pluche.

De redactie van Heaven is weer bezig met een prachtig nummer! #3 van 2017. Wat hebben Bruce Springsteen, Keith Richards, John Hiatt, James Burton, Joe Strummer, Merle Haggard en Chuck Prophet met elkaar gemeen? Ze delen hun grote liefde voor de Fender Telecaster, het Zwitserse zakmes onder de gitaren. Geert Henderickx neemt de oergitaar liefkozend onder de loep in een stuk vol overpeinzingen en anekdotes; Chuck Prophet breekt een lans voor ‘zijn Fender’ en Merle Haggard staat centraal in de muziekhistorische rubriek ‘It was xx years ago today’. Een halve eeuw dit keer, want zijn I’m A Lonesome Fugitive stamt uit 1967.

Verder grote interviews met Nederlandse artiesten die om wat voor reden dan ook niet eerder in ons blad stonden. De Zeeuwse rootsrocker Danny Vera, die een opkontje nodig had van Johan Derksen om dan toch eindelijk door te breken. Julian Sas, de bluesrocker uit het Land van Maas en Waal, die onverdroten zijn passie blijft volgen. En de boomlange pianist Joep Beving, die met zijn filmische neo-klassieke pianomuziek de wereld stilletjes aan het veroveren is.

Bijzonder wordt de theatervoorstelling Pinkpop van Toneelgroep Maastricht: een ode aan de liefde en aan het oerfestival. Jack Poels van Rowwen Hèze schreef en speelt de muziek en vertelt. Americanaliefhebbers kunnen uitzien naar interviews met de jonge revelatie Courtney Marie Andrews, het vooral in ons land populaire duo Over The Rhine en geheimtip The Black Lillies.

Als altijd staan er in het blad ook nog eens meer dan 100 albumrecensies. Dit nieuwe nummer niet missen? Neem een abonnement! En profiteer van de aanbieding: het eerste jaar Heaven voor slechts €22,50 + 3 cadeaus.