De Kraaien

De Kraaien op 27 mei naar Patronaat te Haarlem

De KraaienRauw, hard, onbegrensd en Haags. Dat zijn de kernwoorden voor de nieuwe EP Rok & Rol Safari van De Kraaien. De liveband die in 2016 mee tourde zorgde voor een intensere show, maar ook voor nieuwe inspiratie. En dat is duidelijk te horen aan de nieuwe muziek van de Hagenezen. Begin december vorig jaar verscheen de eerste track Alles Wat Je Ziet en op 17 februari a.s. verschijnt de nieuwe EP!

Na de grote hit Ik Vind Je Lekker in 2012 stonden De Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze rechtstreeks uit de underground komen. Na het radiovriendelijke album Goud (2016) is het nu weer tijd om hun rauwe roots verder uit te diepen. De Haagse mannen hebben hun sound, live-act en presentatie doorlopend vernieuwd en fans kunnen dan ook een intensere en hardere show dan ooit te voren verwachten!

Support
Door middel van strakke drum en baspartijen, betoverende gitaarriffs en ijzersterke vocalen weet het Haagse SpeakEasy elke locatie om te toveren in een dikke party, hoe kan dat ook anders als je het over invloeden hebt zoals o.a. Aerosmith, the Golden Earring, the Police en Van Halen. Buckle up!

Tickets Winnen?

Mail ons gewoon een vogelnaam en jij hebt 2 tickets voor dit maffe feestje te pakken… Mail graag sturen naar prijsvraag@pinguinradio.com !!!

LIVEDATA 27/05 Patronaat, Haarlem