Portugal. The Man

Win nieuwe album Woodstock van Portugal. The Man

Portugal. The ManEnerzijds klinkt Portugal. The Man als bands van nu zoals MGMT, Yeasayer en Arcade Fire, en anderzijds klinken oudgedienden als Pearl Jam, The Beatles, Jimi Hendrix en Led Zeppelin in hun muziek door. Normaalgesproken bracht de band met grote regelmaat nieuw materiaal uit, maar na Evil Friends uit 2013 werd het stil rond de band uit Alaska.

Ze doken de studio in voor album Gloomin + Doomin, maar deze werd uiteindelijk in de prullenbak gegooid omdat de band er niet tevreden over was. Met het vandaag – 16 juni 2017 – achtste studioalbum Woodstock verwacht Portugal. The Man wel hoge ogen te gooien. En wederom heeft de band 10 aanstekelijke indierockliedjes weten te te produceren. Zo zijn daar onder meer de aanstekelijke singles Feel It Still en  Number One ft. Richie Havens & Son Little die je regelmatig op de playlist van Pinguin Radio voorbij hoort komen.

Nieuwe Album Woodstock winnen

Met zo’n albumtitel is er natuurlijk maar één vraag mogelijk! Wanneer vond het legendarische festival Woodstock plaats? Mail je antwoord naar prijsvraag@pinguinradio.com en vergeet je adres niet te vermelden! Kun je daarna genieten van die aanstekelijke tunes van Portugal. The Man.