FORTE

Win Tickets voor FORTE 2017 – best bewaarde geheim van Nederland!

FORTEAan de Lekdijk, vlakbij Utrecht, ligt al decennialang een pareltje verstopt, onzichtbaar voor iedereen. Spannende gangenstelsels, prachtige ruimtes en gebouwen, omringd door natuur en de Lek: Fort Honswijk. Fort Honswijk staat op de nominatie voor de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nu gaan eindelijk de deuren voor iedereen open, klaar om ontdekt te worden! Op zaterdag 1 juli organiseert Cultuur Aan de Slinger het eerste festival op deze locatie: FORTE. Met muziek, interactieve kunst, locatietheater en heerlijke streekbiertjes.

Programma
Bij zo’n bijzondere locatie, horen natuurlijk ook bijzondere bands! Met Moss, Sue the Night, Lucky Fonz III, Beaux en Kuenta i Tambu staat de muzikale line-up als een huis.

Een greep uit het theater- en kunstprogramma. Denk aan de Zomaargasten en Theatergroep Club Gewalt. Een aantal kunstenaars hebben, met het fort als basis, een kunstwerk ontwikkeld of exposeren een bestaand werk. Kunstcollectief LSDIA verlicht het fort met allerlei verschillende oude technieken en Bouke Groen maakt een fantastische geluidsinstallatie! Leuk natuurlijk, kunst kijken, maar misschien wil je er wel net iets meer over weten?

FORTE: Een nieuw zomers festival in Fort Honswijk, misschien wel het mooiste fort van Nederland!
Meer informatie en kaartverkoop: www.fortefestival.nl.

Tickets Winnen?

Hoe heet de laatste plaat van Moss? Mail je antwoord naar prijsvraag@pinguinradio.com en dan maak je kans op 2 tickets voor FORTE.