Equal Idiots

Win nieuwe album Eagle Castle BBQ van Equal Idiots

Equal IdiotsAl sinds 2012 belagen de twee dorpsgekken vanuit het Belgische Hoogstraten City uw trommelvliezen met snoeiharde garagepunk. Thibault Christiaensen is gitarist en zoetgevooisde brulboei van dienst, terwijl Pieter Bruurs zijn drumvellen ter uwer vermaak aan flarden mept. Met zo’n duo Tasmaanse duivels on speed krijgt u méér dan energieke liveshows, überrauwe sets met het schuim in de mondhoeken, met bier en schone miekes als toemaatje.

Equal Idiots werd De Nieuwe Lichting 2016 van Studio Brussel en bereikte de finale van Humo’s Rock Rally – en zoals ballen dat wel vaker doen, gingen ze toen stevig aan het rollen. Hun debuutsingle Salmon Pink mocht al stevig proeven van airplay op StuBru en van een ereplaatsje in De Afrekening, maar na een jaar gevuld met liveshows zijn de  twee tegenwoordig niet meer van uw radio weg te slaan. Met Put my Head in the Ground stonden ze reeds vijf weken op nummer één in De Afrekening, nuff said.

Intussen hebben ze zowat heel Vlaanderen veroverd, en in Nederland begint de dijk al evenzeer te barsten. Met een rijkgevulde festivalzomer in de vooruitkijkspiegel – euh? – zullen de podia aller lande dit jaar alvast geen energie te kort komen. Het duo brandt van ambitie en houdt Nederland met scherp in het vizier.

Vandaag – vrijdag 23 juni – is het debuutalbum Eagle Castle BBQ uit gekomen!

Album Eagle Castle BBQ winnen ?

Waar staat de afkorting van de legendarische disco/funk band BB&Q band voor en anders mail ons een hit van ze? Mail je antwoord naar prijsvraag@pinguinradio.com en vergeet je punk, metal, garage adres niet te vermelden! Dan kunnen we je een exemplaar toezenden!!!

LIVEDATA 23/06 Instore show + Free BBQ @ Music Mania, Gent (BE) 23/06 Albumvoorstelling + BBQ @ Cafe Commerce, Leuven (BE) 24/06  Instore Show & BBQ @ Coffee & Vinyl, Antwerpen (BE) 08/07 Rock Zottegem, Zottegem / Herk-de-Stad (BE) 17/07 Kneistival 2017, Knokke-Heist /Brussel (BE) 18/07 Boomtown, Gent (BE) 22/07 Borgerwood Festival, Borgerhout (BE) 28/07 Suikerrock, Tiene (BE) 04/08 Lokerse Feesten, Lokeren (BE) 25/08 Maanrock 2017, Mechelen Centrum (BE) 20/10 Cafeconcert @ Concertzaal De Kreun, Kortrijk (BE) 21/10 Ancienne Belgique, Brussels (Sold Out) (BE) 15/11 Democrazy, Gent (BE) 16/11 Muziekcentrum Trix, Amtwerpen (BE)