T-99

T-99 op 22 september naar Kroepoekfabriek te Vlaardingen

T-99 brengt vrijdag 22 september rootsrock van hoog niveau naar De Kroepoekfabriek te Vlaardingen. De driemansformatie draait al een tijdje mee en maakt met rock-’n-roll en rhythm-’n-blues doordrenkte muziek, maar is ook niet vies van invloeden uit de surf, bluegrass, jazz, country, swamprock, folk en punk.

T-99
Het trio uit Amsterdam draait al sinds 1999 mee en heeft, na een korte stop in 2009, opnieuw de boel wakker geschud met als meest recente prestatie het zesde album BEDLAM! uit 2016. T-99 heeft door de jaren heen mogen optreden met legendes als wijlen Chuck Berry (!), Dr John en Little Feat en kon de goedkeuring wegdragen van BBC’s Mark Lamarr. Ze performden in radioshows en tv-programma’s over de hele wereld, deden honderden shows en hielden er diverse zijprojecten op na, waaronder Cuban Heels en het graaggeziene Maison du Malheur.

Verwacht een show die een je schop onder je hol geeft en opnieuw laat ontdekken wat er zo goed is aan dat heerlijke, vuige en rammelende geluid van de rootsrock.

LIVEDATA 22/09 De Kroepoekfabriek, Vlaardingen 30/09 Noarder Dragten Brews&Blues Festival, Drachten