indiestadt

Concerto en Paradiso organiseren Indiestadt x Concerto minifestival in Tolhuistuin

Concerto verzorgt zaterdag 23 september samen met Paradiso het Indiestadt x Concerto minifestival in de Tolhuistuin. Op het programma staat een aantal leuke indiebands zoals The Crookes, Ducktails, Trevor Sensor en Gold Class en er worden nog meer namen toegevoegd aan de line-up. Alle updates volgen via www.concerto.nl. Kaarten kosten 12,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar bij de popbalie van Concerto en te bestellen via deze link.

Het festival vindt plaats op de geweldige buitenlocatie waar in 2015 ook het 60-jarig jubileumfeest van Concerto groots werd gevierd.

Vrijkaartenactie
Bij aanschaf van 30 euro of meer bij Concerto in de winkel ontvang je twee gratis tickets voor het Indiestadt Festival 23 september! Let op: zolang de voorraad strekt.

Indiestadt x Concerto 
In 2015 werd met veel succes het  Concerto 60 jaar-feest gehouden op deze locatie en nu dus eindelijk een opvolger. Na drie dagen Paradiso op de kop te hebben gezet, landt de Indiestadtzeppelin zaterdag 23 september in de tuin van Paradiso Noord om daar samen met Concerto een heerlijk nazomers indieprogramma te presenteren. Nieuwsgierige muziekliefhebbers kunnen deze dag de mooiste indiebands (her)ontdekken tijdens het minifestival. Als doorvoerhaven naar het Hamburgse Reeperbahn Festival in diezelfde week, pikt Paradiso de krenten uit de pap en vult het programma aan met andere smaakmakers.

Ticket to the Tropics x Concerto
Zondag 24 september vanaf 14:00 eveneens in de tuin van Paradiso-Noord.

Live: Zitakula, Togo All Stars, The Mauskovic Dance Band en Arp Frique
Dj’s: PushinWoods Soundsystem, Mr Mendel, Kumasi, Mano o Mano, Roel de Boer en KC the Funkaholic.

Entree: Dagkaart: 12,50 euro incl. daglidmaatschap.
Passe-partout: 22,50 euro incl. daglidmaatschap
(Indiestadt 23/9 + Ticket to the Tropics 24/9)