Seether

Win Tickets voor UITVERKOCHT concert Seether in De Oosterpoort

Shaun Morgan (gitaar en zang), Dale Stewart (bas en zang) en John Humphrey (drums) vormen gezamenlijk het trio Seether. Dit puike trio – aanvankelijk bekend onder de naam Saron Gas – trakteert de wereld al ruim vijftien jaar op een portie smakelijke post-grunge. De groep speelt vanaf het begin al ontzettend veel live om naamsbekendheid op te bouwen, maar krijgt vleugels als Evanescence de heren mee op wereldtournee neemt en diens zangeres Amy Lee een gastbijdrage levert aan hitsingle Broken.

Op eigen kracht gaat het vervolgens bijzonder goed. Het trio specialiseert zich namelijk in pakkende nummers. Ieder album blijkt daardoor een voltreffer, maar vooral het succes van Karma & Effect, het album uit 2005, toont aan dat Seether een blijver van formaat is. Single Remedy van dit album eindigt zelfs op de eerste positie in de fameuze VS Mainstream Rock-hitlijst.

Seether’s gloednieuwe zevende studioalbum Poison The Parish verschijnt dit voorjaar. Hiermee gaat de band – versterkt met gitaris Clint Lowery van Sevendust – op tournee en staat zaterdag 23 september (sold out) in De Oosterpoort!
Support is er deze avond van Sons of Texas en LTNT.

We hebben 1 x 2 tickets om weg te geven.

Mail ons de titel van een hit van de laatste plaat Poison The Parish. Doe dit naar prijsvraag@pinguinradio.com en dan heb jij wellicht die felbegeerde post-grunge 2 tickets te pakken! Lekker toch!!! 20 september krijgt de winnaar bericht.

ps. En anders ga je naar de Melkweg (22/09) of Poppodium 013 (24/09) – daar zijn nog tickets beschikbaar …