HERFSTFEST

Drumfestival HERFSTFEST 15 oktober in het Paard te Den Haag

Niemand minder dan Terry Bozzio komt zondag 15 oktober naar drumfestival HERFSTFEST in poppodium Paard, Den Haag.

De drumlegende staat bekend om zijn werk met o.a. Frank Zappa, Jeff Beck, UK en niet in de laatste plaats vanwege zijn indrukwekkende solocarrière met een minstens net zo indrukwekkend drumstel.

Naast Terry Bozzio staan er nog vele nationale en internationale topdrummers op het programma, waaronder Baard Kolstad, Tim van Delft (De Staat), Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en uiteraard organisator Koen Herfst zelf.

NIEUW TALENT
Naast al deze bekende namen biedt HERFSTFEST ook ruimte aan nieuw talent: via Facebook kunnen jonge drummers een drumsolo insturen om kans te maken ook op het programma van HERFSTFEST te staan tussen alle bekende namen. Ook kunnen bezoekers zelf achter het drumstel plaatsnemen tijdens mini-drumlessen.

PLACE TO BE
Drumfestival HERFSTFEST is ‘the place to be’ voor iedereen die iets met drummen heeft. Het programma wordt spectaculair, met optredens en workshops door de vele topdrummers in de Grote- én Kleine Zaal, een drumbeurs, jams en ‘shed sessions’ in het café, snelheidswedstrijden, give-aways en ‘drumfood’.

LIVEDATUM 15/10 Paard, Den Haag