The Magic Mumble Jumble

The Magic Mumble Jumble presenteert nieuwe EP op 13 oktober in Paard

Op vrijdag 13 oktober viert The Magic Mumble Jumble de release van hun tweede EP. De release show, die plaats vindt in het Paard, is de aftrap van de Haagse Pop Week 2017.

De band zal samen met lokale gasten, waaronder Friends of the Family, op het podium staan. Na de release reist de band Nederland door voor een liefdadigheidstour.

Winter komt eraan, maar niet met The Magic Mumble Jumble. Na een zeer succesvol jaar met geslaagde shows in Nederland en hun spectaculaire ‘Sunshine Tour’ door Duitsland raakt en beweegt de band meer en meer mensen in deze tijden van onzekerheid. Het resultaat van dit jaar vol ervaringen is de gloednieuwe EP genaamd We All Want Sunshine die 13 oktober gereleased zal worden.

De boodschap van de band komt tot uitdrukking als rode lijn die door de vier nieuwe songs loopt: “verspreid liefde in deze tijden van verandering”. De EP laat een ontwikkelder sound qua productie en song structuur horen in vergelijking met het debuut album, maar blijft trouw aan de energie die de band heeft op The Magic Mumble Jumble.

LIVEDATUM 13/10 Paard, Den Haag