Club Caroline

Club Caroline #18 vanavond om 20:00 uur

Pinguin Radio en indielabel Caroline Benelux slaan de handen in elkaar en lanceren gezamenlijk Club Caroline! Elke dinsdag van 20.00 – 21.00 uur hoor je de nieuwste indietracks en de grootste alternatieve hits van muzieklabel Caroline Benelux.

We nemen je een uur lang mee langs onze nieuwste releases, onze artiesten vertellen zelf over hun muziek en je hoort onze eigen favoriete tracks. Van Tame Impala tot Childish Gambino en van Bear’s Den tot Glass Animals. Je hoort het op Club Caroline.

Major Music, Indiependent Spirit!

Caroline Benelux is een muzieklabel dat zich grotendeels richt op indie en alternatieve muziek. Het jonge enthousiaste Benelux team is onderdeel van Caroline International dat kantoren heeft over de hele wereld. Caroline is een revival van het in 1973 opgerichte Caroline Label, dat oorspronkelijk door Richard Branson werd opgericht om platen uit te brengen binnen zijn eigen muzikale passie: alternatieve prog-rock. Het huidige label richt zich op alles wat goed en credible is in de wereld van de indie muziek: St. Vincent, Bear’s Den, Tame Impala, Childish Gambino, Nick Mulvey, Thurston Moore, The Amazons en Nederlandse bands als Orange Skyline, PAUW, De Staat, Chef’Special & many more.

Elke dinsdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur presenteert het team van Caroline een uur van de beste nieuwe muziek uit haar roster op Pinguin Radio. De presentatie van de uitzending is in bekwame handen van de meesterlijke DJ Philo Boss.

CLUB CAROLINE #18 – UITZENDING 17 oktober

Playlist

  1. Orange Skyline – Hotel Rooms
  2. St. Vincent – Los Ageless
  3. Joseph J Jones – Gospel Truth
  4. The Horrors – Something To Remember Me By
  5. De Staat – Round
  6. Wolf Alice – Beautifully Unconventional
  7. Sven Hammond – Choosy Lover
  8. Jade Bird – Cathedral
  9. Justin Nozuka – All I Need
  10. Equal Idiots – Hippie Man
  11. Prophets of Rage – Unfuck the World
  12. Beck – Up All Night
  13. Tame Impala – ‘Cause I’m A Man

….

 Een uitgebreidere versie van Club Caroline kun je ook terugvinden op Spotify