Vandenberg's Moonkings

Vandenberg’s Moonkings albumreleaseshow 11 november in Atak

Na het overweldigende optreden in 2014 komen Vandenberg’s Moonkings op 11 november terug naar Atak! Ditmaal wordt met de Nederlandse hardrockband de release van hun tweede album gevierd.

Gitarist Adje Vandenberg werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad Burning Heart. Hij bevestigde zijn status als een van ‘s werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrocksupergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst. Het multitalent exposeerde in prestigieuze galeries in binnen- en buitenland, maar de muziek bleef trekken. Zodra hij de kans kreeg met een stel jonge, getalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij dan ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs. Het debuutalbum kreeg lovende recensies en stond op #1 in de Amazon Charts in zowel Japan als Engeland. Daarmee was internationaal succes ook voor het Moonkings project een feit, en zijn ze naast diverse shows in het buitenland twee keer op tournee geweest in Japan en Engeland.

LIVEDATUM 11/11 Atak, Enschede (albumreleaseshow)