Graspop Metal Meeting

Guns N’ Roses in 2018 naar Graspop Metal Meeting en Goffertpark

Graspop Metal Meeting gaat XL in 2018! Éénmalig. Vier dagen feest op de Stenehei. Dessel wordt voor één dag langer dé Paradise City voor iedere metalhead in het land. Belgiës grootste heavy music festival start volgend jaar officieel op donderdag 21 juni en heeft met GUNS N’ ROSES als headliner op donderdag een topper van formaat beet.

Na de aankondiging van OZZY OSBOURNE eerder deze week, zijn er nu twee headliners bekend. Een verdere invulling van de line-up volgt snel. De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2018 start zaterdag 18 november om 10 uur via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Het herboren GUNS N’ ROSES vertoont met hun uiterst succesvolle Not In This Lifetime Tour, en zeer gesmaakte doortocht op TW Classic afgelopen zomer, geen tekenen van rustig uitbollen. Het Europese luik van de tournee in 2017 telde meer dan 1 miljoen verkochte tickets, wat het tot de meest succesvolle tour van het jaar maakt. En de legendarische band gaat in 2018 op hetzelfde elan verder. Met headlinerslots op de grootste festivals – noteer: Graspop Metal Meeting op donderdag 21 juni! – en 13 stadionshows in Europa.

Het ultieme bewijs dat GUNS N’ ROSES – Axl Rose (vocals, piano), Duff McKagan (bas), Slash (lead gitaar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rhythm gitaar), Frank Ferrer (drums), en Melissa Reese (keyboard) – en pur sang rock-‘n-roll sterker zijn dan ooit!

Liefhebbers luisteren uiteraard naar Pinguin On The Rocks of Aardschok!

LIVEDATA 21/06/2018 Graspop Metal Meeting, Dessel 04/07/2018 Goffertpark, Nijmegen