AWOLNATION

AWOLNATION – Passion

AWOLNATION (met hoofdletters), het eenmansproject van de Amerikaan Aaron Bruno, heeft een opvallende videoclip gelanceerd voor de nieuwe single Passion, die net is verschenen. Maar niet alleen daarom is Passion tot Breekijzer gebombardeerd. Het gaat ons bij Pinguin Radio natuurlijk met name om de muziek en zo’n alleraardigste clip is dan niet meer dan meegenomen.

Geregisseerd door Ravi Dhar, volgt de heerlijke rocker Passion een dag in het leven van de gehandicapte skater Og de Souza in zijn geboortestad Recife in Brazilië. Hij steelt de show op zijn skateboard.

“Og heeft zo’n geweldige passie voor het leven, positiviteit en natuurlijk skaten”, vertelt AWOLNATION-frontman Aaron Bruno. “Hij is een inspiratie voor mij en wat hij doet is een goed voorbeeld van hoe je obstakels in het leven kunt overwinnen door je passie. Ik weet dat muziek mijn leven bij meer dan één gelegenheid heeft gered. Het is een eer voor ons dat hij deel wilde uitmaken van deze video en wat van zijn leven wilde delen.”

Passion is de eerste single van AWOLNATIONs derde album, Here Come The Runts, dat uitkomt op 2 februari. De band gaat op pad met Nothing But Thieves ter ondersteuning van het album en start de tour in Toronto op 11 februari en trekt door naar de Verenigde Staten en Europa tot het einde van april 2018.

LIVEDATUM 20/04 Melkweg, Amsterdam