motel mozaique

Motel Mozaïque 2018 maakt eerste drie namen bekend

Kijk je met rode koontjes terug op Motel Mozaïque 2017? Dan is er goed nieuws. 19, 20 en 21 april 2018 vindt Motel Mozaïque 2018 plaats.

Drie dagen lang toffe en intrigerende plekken in Rotterdam waar muziek, kunst en performance worden samengebracht. De early bird passe-partouts, dagtickets én overnachtingtickets gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop en de eerste acts zijn bekend.

De eerste drie acts die MOMO18 op 19 april openen: muzikant SOHN, theatergroep Wunderbaum en performer Ivo Dimchev.

SOHN 
SOHNDrie jaar terug brak de  Britse producer/muzikant SOHN door met zijn briljante Tremors, een fraaie en gelaagde elektro-r&b-plaat. Met liedjes als Artifice en The Wheel vangt de in Oostenrijk wonende Brit een prachtige sound van onderkoelde drummachines en analoge synths, soms bijna geometrisch qua karakter. Voor de hokjesgeesten onder ons: denk aan James Blake en Mount Kimbie.

WUNDERBAUM
Ongemakkelijk, grappig en herkenbaar: de voorstellingen van acteurscollectief Wunderbaum zijn als een vergrootglas op de maatschappij. Met hun huidige voorstelling Superleuk maar voortaan zonder mij speelden ze Ferro Dome en andere theaters plat. “We zijn dan ook in onze nopjes dat hun nieuwste stuk op MOMO18 in première gaat”, aldus de organisatie van Motel Mozaique 2018.

IVO DIMCHEV
Performer extraordinaire Ivo Dimchev veroverde met zijn androgyne verschijning en markante falsetstem in rap tempo de Europese podia. Met vele internationale prijzen voor dans en theater als gevolg. Zijn voorstellingen zijn ongepolijst, uitdagend en verwarrend, maar ook kwetsbaar, muzikaal en rijk aan associaties.

Overnachten
Weg met de Bob, treurig staren naar een nachtelijk vertraagde trein of met een kater ontbijt zoeken. Voor maar 25 euro per nacht slaap en ontbijt je tijdens MOMO18 in een van de beste hostels van Rotterdam. Er is ook een bijzonder kunstslaapproject rond het thema de nacht. Schrijver/theatermaker Marjolijn van Heemstra en toekomstbureau Monnik onderzoeken de oorzaken en gevolgen van lichtvervuiling en de mogelijkheden van een donkere stad. Waar je precies overnacht en wat het programma is, blijft een verrassing.

Slaaptickets voor een hostel en/of het slaapproject zijn vanaf 1 december te koop.

Motel Mozaique: 19, 20 en 21 april 2018 Rotterdam