HAEVN

HAEVN dropt nieuwe single Fortitude van debuut Eyes Closed

Vandaag brengt het muziekduo HAEVN hun nieuwe track Fortitude uit. Het nummer vergezelt onder andere Where The Heart IsFinding Out More en Bright Lights op het debuutalbum Eyes Closed dat 23 februari 2018 uitkomt. 

Fortitude volgt de grote internationale successen op van Marijn van der Meer (producer/songwriter) en Jorrit Kleijnen(composer/producer) die zij al hadden met hun debuutsingle Where The Heart Is en Finding Our More. Het eerste nummer belandde onverwacht in een internationale autocampagne van Volvo en ging daarmee de hele wereld over. Dat bleek echter niet de enige partij met interesse in de filmische melodieën en warme vocalen van de twee mannen: niet veel later meldde BMW zich voor Finding Out More. Deze laatste werd tevens een hit.

Fortitude lijkt nu al niet onder te doen voor het succes van zijn voorgangers. Zeer recentelijk is de track opgepikt door de populaire Netflix-series Riverdale en The Royals. Ook de officiële release vandaag blijft niet onopgemerkt: Fortitude staat vandaag in de New Music Friday Spotify-lijsten van onder andere Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Turkije.

Liefhebbers van HAEVN luisteren naar Pinguin Pop en Pinguin Pluche.

LIVEDATA 23/02 Paradiso, Amsterdam (albumpresentatie) 05/04 Hedon, Zwolle 07/04 Doornroosje, Nijmegen 12/04 013, Tilburg 14/04 Oosterpoort, Groningen 19/04 Paard van Troje, Den Haag 21/04 TivoliVredenburg, Utrecht