Venhill

Muzikale Overrompeling #2: Hedon presents, Trench Sessions en Tokoloko

Onder de naam Muzikale Overrompeling vertellen wij je waar je de nieuwste, hipste, vetste en soms nog relatief onbekendste bandjes kunt zien. Elke week een fijne verzameling met de heetste tips in de lekkerste poppodia van Nederland. Laat je dus verrassen en tref bandjes voor hun grote doorbraak. Kun jij later zeggen: “Ik was er bij.”

HedonOnder de noemer Hedon presents opent Hedon zondag 17 december haar deuren om de nieuwste acts uit de kop van Overijssel te presenteren. Hiervoor wordt altijd een mooie combinatie van acts gezocht, waarbij de een zo uit de oefenruimte kan komen rollen terwijl een ander op het punt van doorbreken staat.

Drie acts voor de prijs van nul met een win-winsituatie voor zowel de artiest, als voor jou. De band kan lekker spelen, genieten en (meer) podiumervaring opdoen en jij ontdekt nieuwe acts uit eigen regio als allereerste tijdens een erg gezellige zondag!

LINE-UP
Jack Up, The Broken Chains en Apollo De Novo.

LIVEDATUM 17/12 Hedon presents @ Hedon, Zwolle

MuziekgieterijMuziekgieterij en Kaleido presenteren een nieuwe serie Trench Sessions.
Tweemaal per maand werden bezoekers getrakteerd op de pareltjes uit het internationale popveld.

Studenten en Trench-abonnees betaalden 2 euro per concert, overige nieuwsgierigen konden voor slechts 5 euro genieten van vaak zeer spannende concerten. Met ruim duizend bezoekers kan er gesproken worden van een succesvolle kick-off en daarom keren de Trench Sessions in 2017 terug!

LINE-UP
Mutiny on the Bounty + support

LIVEDATUM 18/12 Trench @ Muziekgieterij, Maastricht

KroepoekfabriekBandje kijken, biertje drinken! Dat doe je bij Tokoloko. Elke paar maanden worden de beste bands uit de regionale vijver gevist, die je vervolgens gewoon helemaal gratis kan checken. Wat wil een mens nog meer?

LINE-UP
Venhill (foto) – Alternatieve grunge-punk-rock. Heftig, maar niet zwaarmoedig.
Slavery Farm – Alles behalve slaafs, deze brute deathmetal-crustpunkformatie uit Rotterdam.
Spacebar – Muziek is ‘the final frontier’ voor deze mannen.
G.O.D. – Gitaar, bas, drums. No-nonsense speed rock-’n-roll van het fijnste soort.

LIVEDATUM 22/12 Tokoloko @ De Kroepoekfabriek, Vlaardingen