Motel Mozaique

Motel Mozaïque 2018 maakt prachtige eerste namen bekend

METZMotel Mozaïque heeft voor de achttiende editie van het kunstenfestival een eerste serie namen bekendgemaakt. Op 19, 20 en 21 april 2018 ontvangt Motel Mozaïque onder meer de volgende 20 artiesten tijdens MOMO Festival in hartje Rotterdam: A Hawk And A Hacksaw, Abattoir Blues, Alela Diane, Amenra, Binkbeats, Bruxas, Equal Idiots, Faces On TV, Henry Green, Island, James Elkington, Kele Okereke, Martin Kohlstedt, METZ (foto), SOHN, The Weather Station, Wye Oak [muziek], Connor Schumacher / Dansateliers, Ivo Dimchev en Wunderbaum [performance].

Contrastrijk
Van balkanfolk tot sludgemetal en van experimentele pianomuziek tot noisepunk, het programma van Motel Mozaïque is weer net zo contrastrijk als de stad waarin het festival plaatsvindt. Begin 2018 wordt een volgende worp namen verwacht, snel gevolgd door de eerste gidsentochten waarbij festivalbezoekers worden geleid langs de rafelranden van de Maasstad.

Slapen onder sterren
Het slaapproject van Motel Mozaïque wordt tijdens MOMO18 gekoppeld aan het project Drie Koningen. Hierin onderzoeken schrijver/theatermaker Marjolijn van Heemstra en toekomstbureau Monnik de oorzaken en gevolgen van lichtvervuiling en de mogelijkheden van een donkere stad.

Early birds 
De Early Bird-kaartverkoop voor Motel Mozaïque Festival 2018 is reeds gestart. Scherpgeprijsde passe-partouts, dagtickets en kaartjes voor het slaapproject of slapen in een hostel zijn allemaal verkrijgbaar.

Motel Mozaïque Festival – 18e editie
19, 20 & 21 april 2018 op diverse locaties in Rotterdam
Met o.a. SOHN, Alela Diane, Kele Okereke, METZ, Amenra, Binkbeats, Ivo Dimchev en Wunderbaum
Early Bird tickets vanaf € 19,- (inc. servicekosten)
Meer informatie op www.motelmozaique.nl/festival