Ghost

Liveplaat Ceremony And Devotion van Ghost

GhostOm het Meloria/Popestar-tijdperk af te sluiten op een echte Ghost-manier, komt de band nu met een liveplaat uit (of zoals ze het zelf omschrijven: een live ritueel).

De live registratie Ceremony And Devotion van het Zweedse Ghost werd opgenomen op een gedenkwaardige avond in San Francisco. In grootse muzikale vorm trekken ze je mee met een bloemlezing van helder, perfect en iets rauwer gespeelde versies van nummers van de drie afgelopen studioplaten, vanzelfsprekend mee in de welbekende sinistere sfeer van verleiding en overgave. Het gezelschap van Papa Emiritus III en zijn Nameless Ghouls heerst op Ceremony And Devotion in de occulte dynamiek en voorziet in een alles overheersende muzikale bevrediging.

Dit is de eerste live-release van Ghost en de 2CD en 2LP zijn een ultieme must-have voor fans. Beide bevatten twee exclusieve fan-favorite tracks en een booklet met live foto’s geschoten door legendarische fotograaf Ross Halfin. Ceremony And Devotion is opgenomen tijdens de Popestar Tour door de VS in juni en juli 2017. Alle tracks zijn geproduceerd en gemixt door Tom Dalgety (Ghost EP Popestar, Royal Blood). De liveplaat bevat onder andere hits Square Hammer, Cirice en He Is. Cirice ontving in 2016 een Grammy voor ‘Best Metal Performance’.

Ceremony And Devotion komt uit op 2CD Briljant Box met een booklet van 20 pagina’s en 2LP met gatefold sleeve, 140g zwart vinyl met geprinte inner sleeves, een booklet van 16 pagina’s en een download card. De booklets bevatten live-foto’s van legendarische fotograaf Ross Halfin en beide formats bevatten twee exlusieve fan-favorite bonus tracks (Elizabeth & Secular Haze).

Wil jij deze liveplaat winnen?

Mail ons de naam van de frontman van Ghost! Doe dit naar prijsvraag@pinguinradio.com en vergeet niet je adres te vermelden!!!

LIVEDATA 21/06 Graspop Metal Meeting, Dessel (BE) 14/07 Dynamo Metal Fest, Eindhoven