Zorita

Zorita & Groova Palooza op 2 februari naar De Vorstin te Hilversum

Op 2 februari krijg je maar liefst twee prachtige bands voorgeschoteld in De Vorstin te Hilversum. Geniet van de eigenzinnige sound van Zorita, die met hun derde album Aphrodite een duidelijk nieuwe weg in slaat. De kenmerkende akoestische sound van de achtkoppige band is aangevuld met beats, psychedelische synths en strakke riffs.
Voorafgaand aan Zorita brengt het Utrechtse Groova Palooza een smerige, pompende mix van onder meer funk, afrobeat en groove.

Zorita
Aphrodite bevat een eclectische verzameling van nummers. Er zijn onmiskenbare popsongs, met galmende gitaren en donkere refreinen, maar ook broeierige, psychedelische nummers, doordrenkt met voodoo en rum. Ingetogen, dromerige ballads wisselen af met rauwe, swingende tonen en snerpende violen. Dreigend en sinister, zoet en lichtvoetig; Zorita toont zich met Aphrodite in vele gedaantes.

Groova Palooza
In 2018 maakt de groep zich klaar voor een nieuwe release en een zomertour. Groova Palooza doet met een liveband wat een DJ achter zijn mengtafel doet, maar dan frisser en lekkerder. Kolkende menigtes voorzien van de lekkerste dansmuziek. Denk aan funk, zoals Lettuce, Sam Kininger, Trombone Shorty en Maceo Parker.

LIVEDATUM 02/02 De Vorstin, Hilversum