Lucas Hamming

Lucas Hamming en Residentie Orkest 3 februari in Paard

In de reeks Symphonic Junction presenteert het Residentie Orkest zaterdag 3 februari, 20:15 uur in de Haagse poptempel Paard een unieke, eenmalige cross-over met rockster Lucas Hamming. Deze bijzondere combi speelt behalve nummers van Hamming zelf werk van onder meer The Beatles, Beethoven en Oasis. Tickets zijn te koop via www.residentieorkest.nl en www.paard.nl.

Zaterdag a.s. presenteert Carine Lacor bij Symphonic Junction in de Grote Zaal van de Haagse poptempel Paard een clash of styles. Het symfonische Residentie Orkest o.l.v. Sander Teepen staat achter en speelt samen met het 23-jarige supertalent Lucas Hamming, dat razendsnel furore maakt.

Bij Symphonic Junction gaat Hamming bewijzen dat hij de mooiste nummers van zijn albums HAM en Love Is for Suckers en favorieten van onder meer The Beatles en Oasis ook geweldig kan laten klinken met een symfonieorkest achter zich.

Symphonic Junction
Symphonic Junction is een concertreeks in Paard, waarbij het Residentie Orkest een kruisbestuiving aangaat met diverse genres en nieuwe artiesten van buiten de klassieke wereld. Zo waren er eerder onder meer optredens met Remi van Kesteren en Shirma Rouse.

Residentie Orkest
Het Residentie Orkest bewijst dat symfonische muziek ook in de 21ste eeuw voor een groot en breed publiek van betekenis kan zijn. Het orkest wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met bijzondere muziek en hen laten genieten, verrassen en inspireren. Het Residentie Orkest behoort tot de grote, gerenommeerde symfonieorkesten van Nederland, is gevestigd in Den Haag maar is ook regelmatig te horen op andere grote podia in binnen- en buitenland.

LIVEDATUM 03/02 Paard, Den Haag