Switch Bones

Rocken met Switch Bones, Rhinorino en meer in Gebouw-T

Machine in Me presenteert Switch Bones, Rhinorino, Magnetic Spacemen en The Muff. Deze vier bands brengen op Recordstore Day (21-04-2018) een 12” split uit voor de gezamenlijke clubtour in het voorjaar van 2018! Dus 4 bands, 1 vinyl en een gezamenlijke clubtour, 16 maart in Gebouw-T!

De alternatieve rockformatie Switch Bones dompelt catchy popmelodieën onder in een zwaar gitaargedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins and Queens of the Stone Age. De band is eind 2016 geformeerd en direct hebben ze op veel festivals gespeeld en clubshows gedaan. Leden van de band hebben hun sporen reeds verdiend in bands als Undeclinable Ambuscade en One in a Million. Eind oktober bracht Switch Bones de eerste EP Machine in Me uit.

Het powertrio Rhinorino uit Utrecht is al lang geen onbekende meer in de Nederlandse Rock ’n Roll scene. De band is geïnspireerd door bands als The Eagles of Death Metal en Queens of The Stone Age. Met heel wat optredens op hun naam brachten de twee heren en dame laatste hun tweede EP Another Cocktail uit.

Magnetic Spacemen is een jonge, rauwe garagerockband met een super energieke show. De band is geïnspireerd door The Hives, OFF!, Together PANGEA en The Who. Magnetic Spacemen verzorgde al supports voor o.a Peter Pan Speedrock, Nashville Pussy (USA) en Together PANGEA (USA), was in 2016 een van de meest spelende bands tijdens de Popronde en stond sindsdien op veel festivals en poppodia. Met het debuutalbum I don’t Wanna Grow Up op zak en in een nieuwe formatie is Magnetic Spacemen klaar om de festivals en clubshows nog eens dunnetjes over te doen.

De sound van The Muff doet denken aan ‘classic rock meets seventies prog’. Het is een Amsterdamse rockband die uit kundige instrumentalisten bestaat met een ‘recht voor je raap’ rockmentaliteit. Scheurende orgels, kritische vocalen en ontregelde solo’s doet het publiek afvragen of deze band daadwerkelijk van Nederlandse komaf is.

LIVEDATUM 16/03 Machine in Me @ Gebouw-T, Bergen op Zoom