Kita Menari

Muzikale Overrompeling #11: Club Pussycat, Hiphop Café en T-Strijd

Onder de naam Muzikale Overrompeling vertellen wij je waar je de nieuwste, hipste, vetste en soms nog relatief onbekendste bandjes kunt zien. Elke week een fijne verzameling met de heetste tips in de lekkerste poppodia van Nederland. Laat je dus verrassen en tref bandjes voor hun grote doorbraak. Kun jij later zeggen: “Ik was er bij.”

—–

 

Podium VictorieClub Pussycat is een hagelnieuw concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen.

LINE-UP
Kita Menari (foto)
Beaux

LIVEDATUM 01/03 Club Pussycat @ Podium Victorie, Alkmaar

Podium GroundsHiphop Café biedt een ontmoetingsplek voor Rotterdamse hiphopliefhebbers. Elke editie draaien lokale dj’s de dikste tracks en komen bekende namen en opkomende talenten uit de scene langs.

Hiphop Café is dé plek waar je andere ‘hiphopheads’ kan ontmoeten, netwerken met diverse spelers uit de industrie, maar ook nieuw talent kunt ontdekken.

LIVEDATUM 01/03 Hiphop Café @ Podium Grounds, Rotterdam

Gebouw-TT-Strijd is dè bandwedstrijd van Gebouw-T voor West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival en nog veel meer!

T-STRIJD FINALE
Uit alle inschrijvingen zijn 16 bands gekozen die het in vier voorrondes tegen elkaar opgenomen hebben. De jurywinnaars van deze voorrondes en de winnaar van de halve finale strijden vanavond om de titel van winnaar T-Strijd 2018!

LINE-UP
LOVE COUPLE
THE HAVANAS
TWOFVCE (BE)
THERE THERE

LIVEDATUM 17/03 T-Strijd @ Gebouw-T, Bergen op Zoom