Here Comes The Summer

Nieuwe namen Here Comes The Summer 2018

Met nog twee maanden te gaan krijgen de contouren van Here Comes The Summer langzaam kleur. Tijd voor een nieuwe lichting namen.

Van uitbundige afro-Caribische ritmes door Sons of Kemet en The Mauskovic Dance Band tot de breekbare pop van de Zweedse Kristoffer Bolander. De up-tempo soulsongs en ballads van Hannah Williams & the Affirmations. Maar ook met indiepop op twee manieren: Anna Burch klinkt gruizig en folky, Nana Adjoa juist warm en soulvol. En Hot Chip-frontman Alexis Taylor, die op zijn nieuwe soloplaat persoonlijker is dan ooit tevoren.

Binnenkort volgen ook de eerste kinderkunstprojecten en de laatste muzieknamen voor Here Comes The Summer 2018. Eerder werden Warhaus, Johan, Hollis Brown, U.S Girls, EUT en Korfbal al bekendgemaakt.

Ticketinformatie
Tickets voor Here Comes The Summer 2018 zijn nog beschikbaar. De standaardtickets (vanaf 18 jaar) kosten €52,- en de kindertickets (4 tot en met 17 jaar) kosten €17,-. De prijzen zijn inclusief servicekosten. Kinderen tot vier jaar mogen ook dit jaar gratis mee.

Input voor De Jeugd Van Tegenwoordig? Laat het weten
De Jeugd Van Tegenwoordig (DJVT) is terug. Niet die groep die eigenlijk al te oud is voor de naam, maar de jongeren van Into The Great Wide Open die hun eigen deel van het festival vormgeven. Met een Hang Out, een dampende hiphopavond in de Bolder en een eigenzinnige kijk op kunst. Ze zijn groot geworden op het festival en nu groeit Into The Great Wide Open met hen mee.

De Jeugd is al plannen aan het smeden voor 2018, maar kan nog versterking gebruiken. Ook lid worden van DJVT? Mail dan naar lisa@intothegreatwideopen.nl.

LIVEDATA 04+05+06/05 Here Comes The Summer 2018 @ Vlieland