Heaven Radio

Pinguin Radio presenteert om 22:00 uur Heaven Radio #104

HeavenPinguin Radio en Popmagazine Heaven delen twee belangrijke eigenschappen: een passie voor goede muziek en een volstrekt onafhankelijke opstelling. Dat moest natuurlijk tot een samenwerking leiden.

Heaven verzorgt iedere dinsdagavond van 22:00 tot 23:00 een uur lang de muziek op Pinguin Radio. Net als Pinguin heeft Heaven oor voor – bijna – alle popmuziek. In het uurtje radio hoor je muziek uit verschillende genres: (classic)rock, roots, folk, soul, world, jazz en blues.

Op het omslag van Heaven #2, 2018 staat Margo Price, the new queen of country. Lang dacht ze dat ze niet de perfectie bezat om het te maken in Nashville. Maar in haar geval geldt eens te meer dat eerlijkheid het langst duurt.

Veel aandacht ook voor Roots of Heaven, het festival dat Heaven op vrijdag 6 april samen met het Patronaat in Haarlem presenteert. Met Douglas Firs, Blitzen Trapper en Folk Road Show en anderen.

Verder in de nieuwe Heaven twee mooie verhalen over bluesveteranen die niet van opgeven weten. De nagenoeg blinde Amerikaan Robert Finley maakt furore aan de hand van duvelstoejager Dan Auerbach. En vanuit het verpleeghuis in IJmuiden beleefde Oscar Benton een wonderbaarlijke comeback met dank aan gitarist Johnny Laporte.

In de recensierubriek met meer dan 100 titels, nieuwe albums van o.a. Glen Hansard, Tyler Childers, Mary Gauthier, Ty Segall, Frank Boeijen, Starcrawler, Pugwash, The Dubbeez en Reverend Shawn Amos.

Dit nummer niet missen?
Neem een abonnement en profiteer van de aanbieding: 1 jaar Heaven van € 34,99,- voor slechts € 22,50,-! Een abonnement neem je hier: www.popmagazineheaven.nl/actie-abonnement

Liefhebbers van Heaven Radio luisteren natuurlijk ook naar ons zachtere zusje Pinguin Pluche.

Playlist uitzending #104
Playlist 6 maart 2018

  1. Tommy Emmanuel with Jason Isbell – Deep River Blues
  2. Michael Shay – Like A River
  3. Matthews Southern Comfort – The Thought Police
  4. Gregg Stewart – You Spin Me Round
  5. John Oates with The Good Road Band – Arkansas
  6. Hayward Williams – Come Undone
  7. Rosemary & Garlic – I’m Here
  8. Lilly Hiatt – The Night David Bowie Died
  9. Timber – Stir Up The Fire
  10. Cindy Lee Berryhill – The Adventurist
  11. Mary Gauthier – Bullet Holes In The Sky
  12. Gibert zu Knyphausen – Stadt Land Flucht
  13. Ange Hardy – The Hunter, The Prey
  14. First Aid Kit – Distant Star
  15. Sido Martens – Kaal Land
  16. Tyler Childers – Universal Sound
  17. Martyn Bates – I Look Back