Paaspop

14 nieuwe acts voor Paaspop 2018 o.a. The Brahms, Handsome Poets en TenTempiès

Nóg meer nieuwe namen voor Paaspop 2018 van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel. Maar ook het overweldigende programma van Paaspop raakt een keer vol. En met de vandaag bevestigde namen is dat moment nakend: Amartey & The Band Recraft, Amæzing Snäkes, B-Front, The Brahms, Childsplay, Donnie, Handsome Poets, Heavy Metal Cantus, Jungle By Night, Kinderkoor No Kidding, Suzan & Freek, TenTempiès, Traudes en The Ultimate Guns ‘N Roses Tribute.
Komende week worden de allerlaatste namen aan het programma toegevoegd.

Eerder werden onder meer al Anne-Marie, Bastille, BLØF, Broederliefde, BZB, De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Fatboy Slim, Guus Meeuwis, Iggy Pop, Kensington, Lil’ Kleine LIVE, Maan, Nothing But Thieves, Rico & Sticks, Ronnie Flex & Deuxperience, Roxeanne Hazes, The Bloody Beetroots Live, The Wombats, Triggerfinger en Vengaboys aangekondigd.

De ‘℗-Factor’
Alle (inter)nationale acts die naar Paaspop komen voor een show op één van de veertien podia en area’s die het festival rijk is, beschikken over de zogeheten ‘℗-Factor’. Deze variant op de bekende ‘X-Factor’ houdt in dat ze helemaal passen binnen de Paaspop-beleving die het midden houdt tussen Las Vegas, carnaval, de Ramblas in Barcelona, een muziekfestival, De Parade en een food event. Boven op de imposante brug die camping Paradise City -een sfeervol stadje met een heuse beautysalon, supermarkt, kampvuur en volop entertainment zoals een bioscoop, arcadehal en een silent disco- met het festivalterrein verbindt, is het uitzicht op de skyline van sfeervolle circustenten overweldigend.

Overdag is het festival de ultieme plek voor een ontdekkingsreis naar het onverwachte; ’s avonds worden de bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur. Paaspop doet er immers alles aan om zijn bezoekers 72 uur non-stop te vermaken, verbazen en te ontroeren met muziek, theater, stand-up comedy, straatartiesten, cabaret, nachtvariété, absurditeiten en high class entertainment.

Tickets (prijzen exclusief servicekosten)
Onderstaande  tickets zijn zowel online als bij de bekende voorverkoopadressen te koop.

Vrijdag € 59,-
Zaterdag € 69,-
Zondag 69,-
Zaterdag + Zondag € 99,-
Combi 3 dagen €  119,-
Campingticket € 25,-

Onderstaande tickets zijn alleen online te koop:
Young & Free (E-tickets ) € 85,-
Young & Free + camping (E-tickets ) € 95,-

Overige tickets
Pendelbustickets (vanaf Centraal Station Den Bosch) €6,-  / € 11,- (enkel/retour)
Camper- en caravanticket: € 20,- (alleen E-ticket)

De prijzen zijn exclusief € 3,95 servicekosten. Alle soorten tickets (dag- en combitickets; campingtickets, hoteldeals, resort tickets etc.), hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.