zZz

Tickets voor zZz + The Dirty Denims op 24 maart in De Vorstin

Zaterdag 24 maart is het tijd voor de langverwachte tweede editie van Dropkicks ’n Moshpits in Podium de Vorstin! Na het succes van het Nederlandse debuut in april zijn we volgend jaar terug met een avond masked pro-wrestling en live rock ‘n’ roll. Stagedives ’n bodyslams!

zZzzZz
De soundtrack van de avond wordt verzorgd door de Amsterdamse helden Bjorn en Daan, beter bekend als zZz. Met alleen een orgel en een drumstel creëert dit duo hun eigen unieke flavour van dansbare rock en electro met een punkattitude met een vleugje Joy Division.

The Dirty Denims

The Dirty Denims
De avond wordt geopend door de Eindhovense rockexplosie The Dirty Denims! Met hun energieke hardrock in de stijl van AC/DC, Airbourne, The Ramones en Joan Jett is dit de perfecte band om de toon te zetten en de temperatuur flink op te voeren.

LIVEDATUM 24/03 Podium De Vorstin, Hilversum

Tickets Winnen?

The Dirty Denims spelen energieke hardrock in de stijl van AC/DC, Airbourne, The Ramones en Joan Jett. Mail ons een songtitel van één van deze bands – mail je antwoord naar prijsvraag@pinguinradio.com en jij hebt dan straks 2 felbegeerde Dropkicks ’n Moshpits tickets te pakken! Yeah Baby! I Love Rock’n Roll…