Novastar

Exclusieve shows Novastar in Amsterdam en Brussel

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs Woman, Because, Lost & Blown Away, The Best Is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong.
In 2014 bracht Novastar met Inside Outside zijn laatste studio album uit. Joost Zweegers werkt op dit moment aan nieuwe nummers die hij in de loop van 2018 zal delen en met band zal voorstellen.

In aanloop naar de festivalshows op Bospop in Weert en Rock Werchter in België doet Novastar dit voorjaar twee kleinere zalen in Amsterdam en Brussel aan.

Op zaterdag 5 mei krijgt een select publiek de kans Novastar aan het werk te zien in de AB Club in Brussel. Op zondag 13 mei speelt Novastar in de intieme setting van Melkweg Upstairs in Amsterdam. Op deze shows brengt Novastar een exclusief voorproefje van zijn nieuwe songs.

De voorverkoop start op vrijdag 16 maart om 10:00 uur.

LIVEDATUM 06/04 Ik Zie U Graag Festival @ Mezz, Breda 05/05 AB Club, Brussel (BE) 13/05 Melkweg, Amsterdam 08/07 Rock Werchter, Werchter 15/07 Bospop, Weert