Chef'Special

Chef’Special brengt zelf geregisseerde videoclip uit

Chef’Special heeft een video gemaakt voor het nummer Nicotine. De videoclip is opgenomen in Rotterdam, Haarlem en Berlijn en is geregisseerd door gitarist Guido Joseph.

Gitarist en regisseur van deze videoclip Guido Joseph zegt hierover: “De tekst van het liedje is heel direct en eerlijk. Het leek ons mooi daar een clip bij te maken waarin wat meer ruimte overblijft voor interpretatie van de kijker. Hierbij hebben we geprobeerd het gevoel te verbeelden dat door de tekst wordt opgewekt, in plaats van de tekst letterlijk te vertalen naar een scenario. Het beeld versterkt de song en vice versa doordat de focus op de muziek blijft maar er tegelijk een eigen verhaal verteld wordt in de video”.

Vorige maand won Chef’Special nog een Edison Award voor het beste album in de categorie Pop. Nicotine is afkomstig van Amigo, het derde studio-album van Chef’Special, dat begin vorig jaar verscheen. De band scoorde eerder hits met de nummers Amigo en Try Again. Het album werd met goud bekroond en de band verzorgt vanaf deze week een uitverkochte clubtour in de zalen: TivoliVredenburg, 013 en de Oosterpoort. Op 15 december geeft de band een afsluitende show in de AFAS live. Tickets zijn te verkrijgen via www.chefspeciallive.nl.

Liefhebbers luisteren uiteraard ook naar Pinguin Pop!