Shaemless

Shaemless presenteert 24 maart derde EP: Shaemless III

Rondvliegende bezwete lichamen en een schaamteloze é doch sexy en dansbare bak herrie, dat is de muziek van Shaemless: een uit vier, nog steeds, jonge honden bestaande surf ‘n punkbluesband uit Nijmegen.

Wereldberoemd in Nijmegen en omstreken werd Shaemless toen ze in 2015  de Roos van Nijmegen met volle overtuiging wonnen. Vele optredens volgend, waaronder twee keer langs een uitverkocht Doornroosje, de Melkweg in Amsterdam, het Valkhof festival in Nijmegen, Oranjepop en niet te vergeten de uitverkochte release party van Sheamless II in Merleyn.

Nu, maart 2018, brengt Shaemless hun derde EP: Shaemless III. Inderdaad, nog steeds geen debuutplaat, maar wel een derde EP die dikker is dan ooit!! Deze derde EP laat horen dat de groeispurt van onze geliefde pasgeboren puppie’s nog bij lange niet is uitgewerkt.

Voorafgaand aan de release van Shaemless III is de single Swiss Kiss uitgebracht. Deze single, die overigens, om ook alle hipsters op hun wenken te bedienen, ook op cassette uitgebracht is, is 24 februari tijdens een drukbezochte instore in platenzaak Waaghals in Nijmegen gereleased. De cassette was einde middag al meteen uitverkocht!

Swiss Kiss wordt als single ondersteund door een videoclip die in samenwerking met Theo producties en Twin Sound Studios en een schare, net zo trouwe als schaamteloze, Shaemless-groupies en andersoortige fans gemaakt is.

De release van Shaemless III wordt groots gevierd op zaterdag 24 MAART in Merleyn, Doornroosje in Nijmegen. Het is dan maar liefst de 10e keer dat Shaemless in Merleyn staat. Een goede reden om er, samen met het uit Arnhem afkomstige Paracetamøl als support-act, een extra grootse avond, vol met gepaste en ongepaste idioterie, van te maken.

LIVEDATUM 24/03 Merleyn, Nijmegen