Snow Patrol

Snow Patrol naar Nederland voor exclusief optreden

Na een radiostilte van zeven jaar brengt Snow Patrol op vrijdag 25 mei het nieuwe album Wildness uit. Ziggo haalt de populaire Schots/Ierse band naar Nederland voor een intieme sessie, waar de heren enkele nieuwe nummers live en voor een select publiek zullen gaan spelen. Deze Ziggo Music Session vindt plaats op woensdag 30 mei in Club Ziggo en is exclusief toegankelijk voor vijftig Ziggo abonnees.

Snow Patrol, bekend van wereldhits als Chasing Cars, Just Say Yes, Shut Your Eyes en de huidige single Don’t Give In maakt dit jaar een comeback. Niet alleen verschijnt het nieuwe album, ook zal de band deze zomer terugkeren op het Pinkpop festival.

Kaartjes
Om kans te maken op kaartjes voor dit unieke optreden mogen abonnees een vraag insturen die zij altijd al aan de band hebben willen stellen. De leukste vragen worden beloond met toegangskaartjes voor het intieme optreden van Snow Patrol. Vragen kunnen ingezonden worden via deze link.

Meet & Greet
Voor het optreden kunnen vijf winnaars hun ingezonden vraag ook nog eens persoonlijk aan frontman Gary Lightbody en de overige bandleden stellen. Na zeven jaar wachten is er vast genoeg gesprekstof.

LIVEDATA 15/06 Pinkpop, Landgraaf 06/07 Rock Werchter, Werchter (BE)