Muzine

Pinguin Radio presenteert Muzine.nl Radio #55

Muzine.nl is verplichte kost voor music minded mensen zoals wij. De site volgt de nationale en internationale indie-scene op de voet, toont respect voor de oudjes, maar verslaat vooral het hier en nu. Muzine.nl biedt een constante stroom kwaliteitsposts; album- en concertrecensies, interviews, overzichtsartikelen, columns, you name it, they’ve got it.

Daarom hebben Pinguin Radio en Muzine.nl de handen ineen geslagen. Elke dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur hoor je een uur lang pop, rock, indie & aanverwanten samengesteld door de redactie van Muzine.nl, de site voor mensen die van muziek houden.

Wat vliegt de tijd. Muzine.nl bestaat dit jaar alweer vijf jaar, en dat moet uiteraard gevierd worden. Daarom hebben we een speciale editie van Muzine.nl Presents samengesteld in So What in Gouda, met drie talentvolle jonge bands die stevig aan de weg timmeren, en de komende jaren zomaar eens hele hoge ogen zouden kunnen gooien in het Nederlandse muzieklandschap: NovaWilde, Standup ’69 en Ten Years Today.

En wie jarig is moet trakteren, dus geven we 3×2 tickets weg, en als klap op de vuurpijl krijgen deze drie winnaars ook nog een gesigneerd exemplaar van de debuut-EP van NovaWilde, en het album van Standup ’69.

Tickets Winnen doe je HIER !!!

Playlist Muzine.nl Radio #55
15 mei 2018

  1. Cronin – She Saves
  2. Frightened Rabbit – Get Out
  3. Arctic Monkeys – One Point Perspective
  4. Red Lights Coming – Captain
  5. Novawilde – Ode To Obligation
  6. Ten Years Today – Do Ya
  7. Standup ’69 – Communicate With Me
  8. Rolling Blackouts Coastal Fever – Talking Straight
  9. Ciaran Lavery – 13
  10. Stephen Malkmus & The Jicks – Refute (f. kim gordon)
  11. The LVE – Go Bad With You
  12. Delorentos – In The Moment
  13. Sam Fender – Friday Fighting
  14. Beach House – Lemon Glow
  15. Wolf Alice – Planet Hunter