Sean Koch

Songwriter Sean Koch o.a. naar Hedon, Sniester en Bitterzoet

Sean Koch groeide op in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Hij verhuisde naar Duitsland, maar in de vorm van zijn muziek nam de singer-songwriter de zon en easy surf vibes uit zijn geboorteland mee. Koch stopt zijn positieve instelling ook in zijn liedjes. Zijn eerste EP, Natural Projection, verscheen in 2016 en maakte hij met zijn twee vrienden Shaun Cloete en Ross Hillier. Deze EP leidde tot drie volledige Europese tours en supports voor Jeremy Loops en Will and The People.

Sean Koch brengt later dit jaar zijn debuutalbum Your Mind Is A Picture uit. Dit album is de opvolger van eerste EP waarmee de Zuid-Afrikaan doorbrak bij een groter publiek. De muziek van Sean Koch is gerust zomers te noemen. De muzikant creëert een geluid geïnspireerd op muzikanten als Jack Johnson en Milky Chance.

LIVEDATA 24/05 De Zwerver, Leffinge (BE) 25/05 Hedon, Zwolle 26/05 Sniester Festival, Den Haag 10/06 Surfana Festival, Bloemendaal aan Zee 23/06 Timboektoe, Wijk Aan Zee 24/06 Festival Mundial, Tilburg 09/08 De Parade, Utrecht 11-12/08 Zandstock, ‘t Zand 15/08 Bitterzoet, Amsterdam