Sniester

Festival van de Week: Sniester

Deze zomer zijn er een dikke duizend festivals in Nederland. Om toch nog zicht te houden op het bos, geven wij wekelijks een tip, belichten we een festival waar het o.i. goed toeven is. Niet op de laatste plaats vanwege de muziek.

Deze week is dat het jaarlijks terugkerende Sniester festival, dat plaats vindt in de stad, die zich met recht en rede beatstad #1 mag noemen, want al sinds stenen tijdperk misschien wel de belangrijke broedplaats van nationaal talent.

Inderdaad we hebben het over het Den Haag. Volgend weekend (25/26/27 mei) wordt de stad weer overgenomen door het rockvolk, muziekmakers en muziekliefhebbers. Ze komen in alle genres en maten, van fluisteraars tot herrieschoppers en alles wat er tussen zit. Het gros van de acts stamt van eigen bodem, maar er komen ook Britten, Amerikanen en een aantal verwante Vlamingen naar Den Haag.

De locatie is op zijn zachts gezegd bijzonder, het tot Popdistrict omgedoopte deel van de Haagse binnenstad rond poppodium het Paard en De Grote Markt. Normaal is dit het moment om met namen te strooien, maar het zijn er letterlijk te veel om op te noemen.

Okay een paar dan: Afterpartees. Komodo, Clean Pete, Iguana Death Cult, Luwten, Intergalactic Lovers, Orgelvreten en Millionaire. Dit is dus maar een greep uit het riante aanbod van bands, duo’s, trio’s en solisten, die dit jaar op het Sniester festival staan.

Voor het complete programma, blokkenschema, ticketverkoop etc. verwijzen we je graag naar www.sniester.nl.

Op zondagavond 20 mei om 19:00 uur is het Festival van de Week: Sniester op je radio met een interview met booker Marco Bijsterbos.

Passepartouts winnen?
Check hier voor alle info!!!!!!