Breda Barst

De eerste namen van Breda Barst 2018!

Het wachten wordt beloond, maar de eerste bands die op zaterdag 15 en zondag 16 september optreden tijdens Breda Barst zijn bekend! Bekijk de video met daarin de namen.

Uiteraard volgen er de komende tijd nog meer namen en houden we je op de hoogte van alle leuke dingen die je kunt verwachten in het Valkenbergpark.

Op zaterdag 23 juni trappen we het festivalseizoen af in Mezz tijdens de Breda Barst Kick-Off. Vijf talentvolle lokale bands strijden deze avond om een plekje op ons festival. Het publiek bepaalt mede wie er wint. Tot zaterdag 3 juni kun je nog stemmen in het Facebookevent op de poll welke twee bands er zeker in Mezz moeten staan.

Vrijwilligers gezocht
Uiteraard zijn we ook alweer hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om een paar uur achter de bar te staan, bonnen te verkopen, steek je liever de handen uit de mouwen tijdens de op- en afbouw of wil je graag meer betrokken zijn bij het festival en bijvoorbeeld onze bezoekers informeren in de Barstbalie? Meld je dan nu snel aan!