PEER

PEER viert de zomer met nieuwe single Bird

Vandaag brengt PEER zijn nieuwe single Bird uit. Het zomerse nummer is de opvolger van het onlangs uitgebrachte You Can Count On Me To Let You Down.

De afgelopen maanden heeft de band in de studio gezeten met producers Huub Reijnders en Peter Slager om te werken aan nieuw materiaal. Bird is de tweede release in een reeks singles die het Zeeuwse viertal gedurende dit jaar uitbrengt.

Op het aanstekelijke nummer laten de bandleden zich van hun meest zonnige kant zien. Bird bevat de energie die we van PEER gewend zijn, dit keer gecombineerd met zomerse melodielijnen.

“Deze single is bedoeld voor tijdens je roadtrip, dagje aan het strand of wanneer je er helemaal doorheen zit aan het einde van je werkdag!”, aldus de band.

In de eerste helft van 2018 was PEER al veelvuldig te zien in de Nederlandse zalen, onder meer als onderdeel van een gezamenlijke club tour met Electric Company. Ook deze zomer is de band niet te missen op de festivals.

LIVEDATA 07/06 Plugged Festival, Eindhoven 09/06 Lepeltje Lepeltje, Apeldoorn 17/06 Festival Vliet, Terhole 07/07 SomPop, Texel 14/07 Big Rivers Festival, Dordrecht 10/08 La Truite Magique, Houffalize (BE) 08/09 Kitsch Festival, Venray 16/09 ReMind the Gap Festival, Spierdijk