Best Kept Secret

Early Bird verkoop voor Best Kept Secret 2019 start as dinsdag 12 uur

LCD Soundsystem is playing at our house! Wij van Best Kept Secret festival beleven nu samen met jullie hoe de zondag-headliner de ONE tot een laatste muzikaal hoogtepunt brengt op deze Sold-Out 2018 editie.

Best Kept Secret is en blijft bij uitstek hét festival van verrassingen, met speciale vermelding voor de lekker prettig gestoorde rock ’n roll in de Casbah die jullie zo ongeveer hebben gesloopt, tot aan de nieuwe HangOut/Over die iedere avond rond middernacht veranderde van een restaurant in een onvervalste bloc party.

Muzikale verrassingen waren er meer dan ooit, zoals Khruangbin, die de TWO al vroeg op de zondagmiddag in extase kreeg, Sudan Archives die dè buzz was die op vrijdagmiddag over het festivalterrein rondging en Wolf Alice, die letterlijk hun set op ONE eindigden met een frisse duik in het meer. Zij, hebben net als jij, meegeholpen om van Best Kept Secret 2018 een groot succes te maken. Dank jullie wel!

Terwijl het feest nog een paar uurtjes doorgaat, kondigen wij vast aan dat de volgende editie van Best Kept Secret zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 juni 2019. Ideaal, want de meeste mensen zijn op de pinkstermaandag vrij. En speciaal voor jullie introduceren we een Early Bird tarief. Vanaf aanstaande dinsdag 12 juni 12 uur kun je (zolang de voorraad strekt) een weekendticket (incl camping) bestellen voor de voordeelprijs van 145 euro excl. 5 euro service- en transactiekosten.

Je kunt ook kiezen voor de groepsbundel met weekend plus campingtickets. Daarin krijg je 12 tickets voor de prijs van 10. Tel uit je winst! De verkoop start aanstaande dinsdag 12 juni om 12:00. Dagtickets, accomodaties en alle overige tickets gaan later in de verkoop. Meer informatie daarover volgt later.

See You in 2019!

LIVEDATA 07+08+09 juni 2019