Tremonti

Oprichter Creed geeft met Tremonti een optreden in TivoliVredenburg en Hedon

Op dinsdag 26 juni geeft de Amerikaanse band Tremonti een optreden in Hedon.Het is de tweede keer dat Tremonti met zijn eigen band in Zwolle staat, de band stond in 2015 ook al eens in Hedon.

Tremonti is de band van muzikant Mark Thomas Tremonti, deze gitarist werd wereldberoemd als oprichter en gitarist van Creed. Een dag eerder – 25 juni – staat Tremonti nog in het voorprogramma van Volbeat in TivoliVredenburg te Utrecht.

Met Creed wist Mark Thomas Tremonti al meer dan dertig miljoen albums te verkopen. Ook maakt de muzikant deel uit van Alter Bridge. Als de muzikant niet met Alter Bridge op tour is speelt hij met Tremonti. Dit omdat hij vind dat er nummers zijn die niet geschikt zijn voor Alter Bridge of Creed maar wel ‘het daglicht moeten zien’.

Het vierde Tremonti album A Dying Machine is begin juni uitgekomen en krijgt lovende recensies. Tevens gaat Tremonti deze zomer op tour als voorprogramma van Iron Maiden en staat de band op een groot aantal zomerfestivals.

SPECIAL GUEST HEDON : THE RAVEN AGE
De Britse melodische Metalband The Raven Age werd in 2009 opgericht door Dan Wright en George Harris, de zoon van de Iron Maiden-bassist Steve Harris. Na flink wat vlieguren met liveoptredens te hebben gemaakt, doken ze voor hun debuutalbum Darkness Will Rise (2017) de studio in met Matt Hyde, die eerder o.a. voor Slayer en Machine Head produceerde. Een aanrader voor liefhebbers van bands als Trivium en Avenged Sevenfold!

LIVEDATUM 22/06 Graspop Metal Meeting, Dessel (BE) 25/06 TivoliVredenburg, Utrecht 26/06 Hedon, Zwolle