Mingue

Mingue releast EP ‘Almost Midnight’ op Dox Records

MingueNa succesvolle samenwerkingen met dj’s als EDX, Bolier en Zonderling kondigt de Rotterdamse zangeres Mingue haar solo EP aan die dit najaar verschijnt op Dox Records. De EP getiteld Almost Midnight is geproduceerd door de Nederlandse producer BRÅVO. Samen slaagden ze erin zes lichte, frisse tracks te produceren, waarbij thema’s als liefde, schuld, vrijheid en hoop aan bod komen. De eerste single Paradise komt uit op vrijdag 27 juni.

Het is enige tijd geleden dat Mingue en BRÅVO samenwerkten voor Mingue’s (toen nog onder de naam Ming’s Pretty Heroes) debuutalbum. Terwijl Mingue samen met gerenommeerde dj’s EDX (Missing) en Bolier (Riverbank) voet zette in de wereld van elektronische beats, maakte ook elektropop producer BRÅVO naam met zijn eigen releases (Why I Don’t Feel You, The Calling). Nu komen de twee opnieuw samen voor Paradise.

Op Paradise draagt BRÅVO’s signature sound van elektronische beats en old school synths de speelse vocals van Mingue. Het nummer gaat over ontsnappen uit de dagelijkse sleur en daagt uit om weg te rennen en alles achter te laten. In de komende maanden verschijnen er diverse nieuwe tracks van Mingue, die uiteindelijk leiden tot de release van haar EP Almost Midnight.

Paradise is vanaf woensdag 27 juni te beluisteren op alle streaming- en downloadservices.