Vandenberg’s Moonkings

Vandenberg’s MoonKings in najaar o.a. naar Metropool en Gebouw-T

Vandenberg’s MoonkingsGitarist Adje Vandenberg werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad Burning Heart. Hij bevestigde zijn status als een van ‘s werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrocksupergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst. Het multitalent exposeerde in prestigieuze galeries in binnen- en buitenland, maar de muziek bleef trekken. Zodra hij de kans kreeg met een stel jonge, getalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij dan ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs.

Vandenberg’s MoonKings
Het debuutalbum kreeg lovende recensies en stond op #1 in de Amazon Charts in zowel Japan als Engeland. Daarmee was internationaal succes ook voor het Moonkings project een feit, en zijn ze naast diverse shows in het buitenland twee keer op tournee geweest in Japan en Engeland. Vandenberg’s MoonKings keerde onlangs terug met een tweede album, MK II. De band is er wederom in geslaagd om een top en actueel heavy rock album uit brengen, gedrenkt in 70’s hardrock. Het vele touren heeft de band hoorbaar goed gedaan. Virtuoos Adje Vandenberg en kompanen schitteren op het podium zelfs nóg meer wat ons betreft.

Liefhebbers luisteren ongetwijfeld naar Pinguin On The Rocks!

Check hier onze Live Foto Review uit Podium Victorie.
Lees hier ons interview met Adje Vandenberg – Vandenberg’s Moonkings!

LIVEDATA 23/11 Metropool, Hengelo 08/12 Gebouw-T, Bergen op Zoom

Vandenberg's MoonKings