Young Art Festival

Young Art Festival 2018 op 20 en 21 juli in Park Westerhout te Beverwijk

Young Art Festival vindt dit jaar op 20 en 21 juli plaats in Park Westerhout te Beverwijk. Een onvergetelijk weekend voor alle leeftijden en een muzikale ontdekkingsreis waar ook theater, film, beeldende kunst, tekst en goed eten niet ontbreken.

KOOP HIER TICKETS

Opbouw gestart!
Woensdag 11 juli is de opbouw gestart op Park Westerhout Beverwijk. De komende anderhalve week doen de vrijwilligers van Young Art Festival er alles aan om op deze prachtige locatie een zo bijzonder, veilig, duurzaam en mooi mogelijk evenement op te bouwen. Wij hebben er heel veel zin in, zien we je daar.

Bekijk het blokkenschema!
Welke artiesten wil jij echt niet missen op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli? Maak maar een lijstje want je vindt ze allemaal terug in het handige blokkenschema. Deze staat op de website en in de app, en straks op het terrein. Maak gebruik van deze middelen tijdens het festival want we delen geen programmaboekjes uit. Bekijk blokkenschema.

Plattegrond online
De opbouw is gestart en Park Westerhout wordt in anderhalve week omgetoverd tot het muzikale en artistieke paradijs dat Young Art Festival heet! We delen dit jaar géén plattegrond uit om papierverspilling te voorkomen. Deze vind je uiteraard op de website, in de app en is tevens op het terrein te bekijken. Hier staat de plattegrond.

MUNT – GLAS – RECYCLE
Bij Young Art Festival doen we er zo veel mogelijk aan om een duurzaam evenement te produceren en Park Westerhout zo netjes mogelijk te houden. Dit betekent: geen wegwerpglazen en afvalbakken vol plastic, maar een ‘eigen glas’! Dit jaar hanteren we een andere wijze dan vorig jaar qua betaling voor een plastic drinkbeker. Zo werkt het.

Download de #YAF18 app!
De Young Art Festival-app is super handig en ook gewoon heel tof! Mis niets en verdwaal nooit want we bieden; het blokkenschema, de plattegrond, een vette audiotour en je kunt al jouw festivalvragen aan ons stellen. Download de app HIER voor Android  en HIER voor iPhone.

LIVEDATA 20+21/07 Young Art Festival, Beverwijk