Psycho Mind Festival

Psycho Mind Festival 2018 maakt eerste namen bekend

Op 21 en 22 september wordt het centrum van Tilburg in hogere sferen gebracht tijdens Psycho Mind Festival 2018. Na een succesvolle eerste editie wordt de lijn doorgezet en zullen Het Patronaat, Cul de Sac en V39 podium bieden aan tal van acts uit de psychedelische rock, garage, surf en fuzz. De line-up krijgt inmiddels al vorm met namen als Mozes and the Firstborn, BlackWaters en Equal Idiots.

De collaboratie tussen Anthem Agency en de Tilburgse venues zoekt aansluiting met de positieve trend van genrespecifieke festivals als Roadburn en Woo Hah. Op vrijdagavond en zaterdag presenteren zo’n dertig acts hun muziek in Het Patronaat, Cul de Sac en V39. De line-up van vrijdag gaat door tot in de late uurtjes, waarna er zaterdag al in de middag wordt afgetrapt.

Vorig jaar werd het affiche van Psycho Mind Festival aangevoerd door Birth Of Joy, Indian Askin, Altin Gün en Iguana Death Cult. Een succesvol begin, dat vroeg om een breder georiënteerde tweede editie. Met een groter internationaal aanbod, meer lokaal talent en een strakke organisatie poogt Psycho Mind Festival goede aansluiting te vinden bij haar publiek.

EERSTE NAMEN
De eerste namen van het festival zijn inmiddels bekend. Op 21 en 22 september kan er gekeken en geluisterd worden naar BlackWaters, Equal Idiots, Mozes and the Firstborn, Estrons, Is Bliss, The Blank Tapes, Avalanche Party, Tony Clifton, Beach Coma, Charlie & The Lesbiands, KIEFF, Price, To Adelaide, Richie Dagger, Sunflowers, The Black Cult, Mind Rays, Jellephant & The Phantoms, Tamarin Desert en Venhill.

Psycho Mind Festival – 21 & 22 september
Combitickets: €34,90
Vrijdag dagtickets: €19,90
Zaterdag dagtickets: €24,90