The Legendary Orchestra Of Love

De Nieuwste EP Van The Legendary Orchestra Of Love Gratis?

The Legendary Orchestra Of LoveThe Legendary Orchestra Of Love brengt alweer de tweede EP uit en doet dat op 25 augustus in Eurotrash samen met zijn vrienden van Grinner (Drenthe),  Okkernoot (Rotterdam) en de Plastic Fantastic Timemachine (Rotterdam) onder de noemer Toko Trash in samenwerking met Sigmar en uiteraard Richard en Manuela van Eurotrash.

Op 3 november 2016 begon The Legendary Orchestra Of Love in de huidige samenstelling aan zijn avonturen. In de korte tijd dat de leden samen musiceren is er al heel veel gebeurd en er gaat nog veel gebeuren ook. Zo is er een demo EP (The Orchestra Loves You) uitgekomen en staat de eerste EP (Holy Smokes) reeds op diverse streamingssites. Op 25 augustus komt dus de EP Another Fine Mess uit en aan het eind van het jaar brengt de band de CD The Whole Ball O’ Wax op de markt.

In het afgelopen half jaar alleen al zijn er ruim 30 optredens geweest in cafés, op podia en festivals en op andersoortige evenementen. Er zijn honderden stickers, aanstekers, T-shirts en CD’s verspreid van de band. Jong en oud heeft meegezongen met de aanstekelijke deuntjes en teksten die doen denken aan Primus, Tom Waits en Man Man. Ruw, rauw, ongepolijst en uiterst zwartgallig edoch zeer vermakelijk en amusant.

Vanaf 20:00 uur ben je van harte welkom. Je mag gratis naar binnen en de nieuwe EP kost in principe 5 piek, maar als je in een wit shirt met bretels komt (de klederdracht van de band) dan krijg je de nieuwste EP zelfs gratis (zolang de voorraad strekt).