Misty Fields

Vanavond om 20:00 uur Misty Fields Radio #1

Terwijl de grote festivals nog verder uit de kluiten wassen houdt Misty Fields het klein en fijn. Het ludieke muziekfestijn dat jaarlijks plaatsvindt op een toplocatie aan de rand van de Peel moet het niet hebben van grote namen met een verleden of de trend van dit moment. Sinds jaar en dag jaagt de artistiek leiding van Misty Fields op acts die kunst combineren met kunde, die opwinding veroorzaken op en voor de bühne. Dan kom je vanzelf terecht bij opgewonden bandjes als het Vlaamse Equal Idiots, het Hollandse Birth Of Joy en Metz uit Canada.

Te ontdekken valt er ook genoeg op Misty Fields, met name eigen teelt talent krijgt een kans om zich aan het publiek te presenteren. In deze categorie vallen pit, punk en pretbands als Kitchenette, Korfbal en Tony Clifton.

En dan zijn er nog die bands die zich niet laten oormerken zoals Lewsberg uit Rotterdam dat rockt in de New Yorkse traditie, of het combo van Pip Blom uit de hoofdstad dat Engeland heeft veroverd en Komodo met hun vier windstreken wave.

Rustpunten vormen de sets van het innemende Snail Mail (US), indie diva Nicole Atkins (US) en fluisterrockers Cut Worms (US), stuk voor stuk makers van tijdloze luistermuziek.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar beter kan je zelf afreizen op 31 augustus, de eerste van drie dagen toppop in de Peel. Alles wat je wilt weten over Misty Fields 2018 vindt je hier www.mistyfields.com.

PLAYLIST MISTY FIELDS RADIO #1 – WOENSDAG 15 AUGUSTUS 2018

  1. Birth Of Joy – Three Day Road
  2. Dylan LeBlanc – Changing of the Seasons
  3. Korfbal – Attak
  4. Metz – Get Off
  5. Equal Idiots – Put My Head In The Ground
  6. Lewsberg – Terrible
  7. Nicole Atkins – Maybe Tonight
  8. Snail Mail – Heat Wave
  9. Bloody Knees – Not Done
  10. Niko – Good Ol’ Boy
  11. Kitchenette – Upon the Shoulders
  12. Tijuana Panthers – Nobo
  13. Cut Worms – Cash For Gold
  14. Komodo – Bengali Crown
  15. Moaning – Artificial
  16. Pip Blom – Taxi Driver
  17. Yak – Harbour The Feeling